Echipa Belles

Când se întâlnesc o IT-istă și o medicinistă pasionate de călătorii fac un blog cu experiențe autentice. Tot ceea ce este scris aici am făcut și am testat astfel încât putem să îi sfătuim și pe ceilalți dacă să treacă sau nu prin aceeași experiență.

O dată cu globalizarea călătoriile au devenit accesibile aproape tuturor. Totuși, când au apărut turiștii, au apărut și capcanele pentru ei și locurile care nu prea merită să le vezi sau locurile pe care nu trebuie să le ratezi. Acest lucru e scris pe dosul unui ghid turistic.

Încercăm să îi ajutăm pe cei care vor să călătorească mai mult și să aibă experiențe de calitate, fără să cadă în capcane de turiști. În același timp, ne dorim ca fiecare călător să descopere puțin din istoria orașului pentru că trecutul a format ceea ce vedem noi acum.

Astfel, noi două îți povestim despre lucrurile pe care noi le-am făcut și ce impact au avut asupra noastră. Avem amândouă experiențe mai proaste, dar și experiențe mai bune și credem că toate trebuie împărtășite.

Dacă crezi că experiențele noastre proaste ar putea să fie experiențele tale bune, așteptăm să ne spui acest lucru. Poate data viitoare când ne mai întoarcem în locul respectiv, ne reevaluăm părerea.