Cât costă revelionul în Belgrad?

Lectură de 2 minute

A venit timpul să vorbim din nou despre revelion. După experiența reușită de la Budapesta, am hotărât să facem o scurtă vizită în Serbia. Astfel, îți arătăm cât costă Belgrad, cum ajungi și ce acte îți trebuie.

Pașaport sau buletin

Conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe din 2010 se poate intra în Serbia doar cu buletin. Poți să stai maxim 3 luni. De asemenea, trebui anunțat la un post de poliție prezența în țară în decurs de 24 de ore. Dacă stai la hotel, nu este necesară această procedură.

Drum către Belgrad

Transportul este o parte importantă din cât costă Belgrad. Noi vom merge cu mașina, cu plecare din Craiova. Conform site-ului distanță.ro drumul va costa 300 RON dus – întors.

Vom plăti și taxe de drum pentru autostrada. Aici am calculat 4,5 euro, adică 9 euro dus – întors.

Parcarea

Bineînțeles că în Belgrad parcarea se plătește. Aici găsești prețurile. Se poate plăti prin sms, la magazine sau tonomate. Duminica și de sărbători, parcarea este gratis.

Cazarea

Cazarea în Belgrad este destul de ieftină. Am găsit câteva locuri frumoase pe booking. Până la urmă ne-am hotărât la acest apartament găsit pe airbnb. Pentru trei nopți cazarea a fost 1100 RON.

De asemenea, va trebui să plătim taxa de oraș. Aceasta este 1,25 euro pe noapte. Pentru cele trei nopți pe care le vom petrece acolo totalul este de 3,75 euro.

Concluzie cât costă Belgrad

Haide să tragem o concluzie și să vedem cât costă Belgrad! Pentru trei nopți calculele arată așa:

  • Cazarea: 1100/4 = 275 RON
  • Taxele: 30 RON
  • Drumul: 300/4 = 75 RON

TOTAL: 380 RON de persoană pentru trei nopți

Atenție! Aceste prețuri sunt calculate pentru o excursie cu mașina din Craiova pentru patru persoane. Pentru vacanța de revelion noi considerăm că este un preț bun. Cu această ocazie poți combina un city-break și distracție.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.