skyscrapers Frankfurt

Frankfurt în 24 de ore

Frankfurt am Main, orașul din centrul Germaniei, este un loc al diversității culturale și etnice. Jumătate din locuitorii actuali au istoric de imagrație. Este unul din cele mai moderne orașe din Germania, unde zgârie norii cu arhitectura veche se îmbină într-un mod plăcut. Frankfurt este foarte ofertant, fiind un loc bun pentru un city-break, însă și pentru o zi dacă ești în trecere.

Main Tower

Nu este un alt loc mai bun de unde poți vedea orașul decât de pe turnul Main. Clădirea a fost terminată în anul 1999 și și-a luat numele de la râul Main ce trece prin centrul orașului.

Ia liftul, ce merge cu pana la 20km/h, pentru a ajunge la terasa panoramică de la etajul 56.

Intrarea costă 7,5 EUR .

The Römerberg – centru vechi din Frankfurt

Este centrul istoric unde se află și primaria orașului. Romer, primăria, datează din anul 1405, când nouă case au fost unite. Casele tradiționale din Frankfurt sunt jumătate din lemn.

Biserica Sfântul Paul a fost folosită pentru întâlniri politice și a fost sediul primului parlament German.

centru Frankfurt

biserica sf paul

centru vechi Frankfurt

Strada de cumpărături Zeil

Strada Zeil este locul principal din Frankfurt de unde iți poți face cumpărături, cu multe magazine și mall-uri. Este numită The Fifth Avenue din Germania. Aici o persoană poate să găsească cu siguranța ceva care să i de potrivească deoarece pe stradă sunt magazine chic, brand – uri internaționale, Zeil Galerie, un centru comercial cu 10 etaje.

Sachsenhausen

Cartierul saxon este zona din sudul Frankfurt-ului unde găsești multe taverne și restaurante. Trebuie să încerci Apfelwein sau Ebbelwoi, băutura specifică din Frankfurt. Este un cidru de mere cu puțin alcool, produs în regiunile de lângă oraș.

taverne in Sachsenhausen

taverne in Sachsenhausen

Catedrala Imperială

Catedrala sfântului Bartholomew are o arhitectură in stic gotic. A fost construită în secolele XIII – XIV și de atunci a fost distrusă de două ori. În anul 1867 catedrala a ars complet, dar a fost refăcută. Apoi, a suferit pagube în Al doilea Război Mondial. Refacerea a început în 1948 și a dat catedralei aspectul său actual.

turnul catedralei Bartholomew

Micul dejun la Elaine’s Deli

Vrei sa iți bei cafeaua intr-un locație chic? Elaine’s Deli este locul potrivit. De asemenea, poți mânca o budincă cu semințe de chia și să te relaxezi lângă parcul Gallusanlage.

Așteptăm părerile tale despre Frankfurt!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.