budapesta 1 decembrie

Sugestii pentru mini-vacanța de 1 decembrie

Lectură de 2 minute

Mai este puțin timp până la mini-vacanța de 1 decembrie! Nu ți-ai făcut planuri? Am făcut o selecție de locații pentru toate buzunarele! Haide să afli mai multe!

Mini-vacanța de 1 decembrie în țară

A fost destul de dificil să mai găsim cazări în țară! În Sighișoara gradul de ocupare pe booking este de 97%! Așa că pentru orașele din țară pe care ți le propunem venim cu niște apartamente pe airbnb.

Prima mea alegere pentru mini-vacanța de 1 decembrie în țară este Sighișoara! De mult îmi doresc să vizitez acest oraș medieval. Sugestiile noastre pentru cazare sunt aici și aici. Aproape de Sighișoara, la Biertan am găsit această pensiune care încă mai are locuri libere! La Biertan poți să vizitezi una dintre bisericile fortificate din Transilvania.

De asemenea, îți sugerez să mergi la Cluj Napoca! Este un oraș minunat, plin de viață. Am găsit niște apartamente minunate pentru tine! Cazarea o găsești aici, aici și aici.

Ultima sugestie este să vizitezi Castelul de Lut care se află aproape de Sibiu! Am găsit această pensiune care încă mai are câteva camere libere.

Cu mașina în mini-vacanța de 1 decembrie

În țară va fi foarte aglomerat! Așa că îți propun să te uiți și la vecinii noștri. Noi vom merge în Ungaria, la Szeged. Aici ne vom petrece timpul la băi. Hotelul Hunguest este rezervat în proporție de 100%. Așa că am căutat alte cazări și am găsit aici, aici, aici și aici. Eu zic să îți pregătești costumul de baie! Anul trecut am avut o vacanță foarte relaxantă la băi!

Dacă ai chef de un city – break, Budapesta te așteaptă! Ajungi în șase – opt ore în capitala Ungariei și te poți bucura de un oraș minunat!

Nu ai chef de Ungaria? Atunci Bulgaria și Serbia te așteaptă! Știi deja cât costă Belgrade, așa că îți mai las o cazăre aici.  Și Sofia este un oraș care merită vizitat! Ți-am pregătit câteva apartamente minunate aici, aici, aici și aici.

Pentru a calcula exact cât costă benzina din orașul tău, folosește site-ul distanță.ro.

Cu avionul

Cu toate că este cam târziu să îți cumperi un bilet de avion acum, am găsit câteva destinații!

Italia este locația ideală! Fiind în extra – sezon, prețurile la cazare sunt mai ieftine, iar vremea nu este foarte proastă! Mai mult, nu te vei lovi de mulțimile de turiști! Cu 100 euro poți zbura dus – întors la Bologna! De aici ești la câteva ore de Florența, Verona, Padova sau chiar Veneția! Poți zbura chiar direct la Veneția, însă prețurile sunt cam piperate. Nu uita că din Veneția poți vizita foarte ușor Murano și Burano! Noi am fost la Roma acum doi ani și observ că biletele nu sunt mai mult de 100 euro.

Anul trecut am fost la Atena și am vizitat Templul lui Poseidon. Însă observ că zborurile operate de ryanair sunt o dată pe săptămână. Astfel nu este prea avantajos pentru genul aceasta de vacanță.

Vrei totuși o locație mai caldă? Tel Aviv, Valencia sau sudul Italiei sunt niște destinații ideale! Dacă te grăbești, mai găsești bilete low – cost până în 100 euro.

Atenție: toate prețurile cazărilor de mai sus sunt între 100-150€ pentru 2 persoane/3 nopți. Nouă ni se pare un preț convenabil având în vedere perioada.

Spune-ne dacă alegi din sugestiile noastre pentru mini-vacanța de 1 decembrie! Sau ai deja rezervări? Unde mergi?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.