nisipurile de aur

Nisipurile de Aur

Când am plecat în mini – vacanța în Bulgaria, nu am avut așteptări foarte mari. Însă stațiunea Nisipurile de Aur ne-a surprins. Are o plajă lată cu nisip fin, foarte mulți copaci și natură și hoteluri nou construite. Mai mult, nu este o stațiune doar pentru familii, ci și pentru tineri, cu baruri pe plajă.

Ce mi-a plăcut în Nisipurile de Aur

Stațiunea este destul de mare, mult mai mare decât Albena. Plaja este foarte întinsă, noi ne-am plimbat doar pe plajă 6 kilometri. Plaja este lată, cu nisip fin, iar apa este curată. Sunt zone cu șezlonguri, dar și zone libere, unde poți să îți pui prosopul.

 

Am văzut o mulțime de locuri de distracție, baruri și cluburi pentru tineri care erau pline. Nu mă așteptam la acest lucru, aveam impresia că este o stațiune pentru familii.

Sunt foarte multe case de schimb valutar unde poți să schimbi atât lei cât și euro, dolari, etc.

nor si cer senin in nisipurile de aur

Ce nu mi-a plăcut

Stațiunea este pe mai multe nivele. Dacă nu îți iei cazare la un hotel pe plajă sau la al doilea nivel, ai extrem de mult de coborât. Mai mult, nu toate ieșirile spre plajă sunt marcate, astfel că durează ceva timp până o găsești.

Orășelul Nisipurile de Aur este foarte gălăgios. Este extrem de populat și cu foarte multe distracții care mă cam deranjau.

apus in nisipurile de aur pe plaja

Mai vrei să afli și alte detalii despre Nisipurile de Aur?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.