railay beach

Railay Beach Thailanda

Lectură de < 1 minut

După ce ți-am povestit ce poți face în Bangkok și ce insule să vizitezi în regiunea Krabi, azi îți vom povestii despre una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Railay Beach.

Railay nu este cea mai lungă plajă sau nu are cel mai alb nisip din lume. Ceea ce face ca Railay să fie atât de specială este peisajul natural spectaculos.

railay beach

Cum ajungi la Railay beach

Aici poți ajunge doar cu barca din Ao Nang, Nopparat Thara sau Ao Nam Mao.

Din Ao Nang faci aproximativ 15 minute. Barcile circulă între orele 08:00 și 18:00 iar biletul costă 100 bath. Trebuie să aștepți până când barca este încărcată cu cel puțin 7 persoane.

Sunt posibile și trasferuri de noapte ce costă 150 bath între Railay și Ao Nang.

railay beach

railay beach

Activităţi

Pentru a te relaxa, îți propun să faci un masaj thailandez pe plaja. Thailandeza te va lua în spatele plajei, unde are un loc la umbra pomilor special amenajat. Dacă nu îți place masajul thai, poți alege masajul clasic de relaxare sau un masaj la tălpi.

Mănâncă la prânz o delicioasă supă cu lapte de cocos și pui. Noi am mâncat la Railay Sunset Restaurant aflat chiar pe plajă.

Ca desert poți încerca o delicioasă clătită thailandeză de la una din tarabe. Cea cu mango și ciocolată este preferata mea!

railay beach

railay beach

railay beach

railay beach

Cazare

Noi am stat în Ao Nang însă dacă m-aș întoarce în această zonă sigur aș sta cel puțin 2 nopți la unul dintre hotelurile de aici.

Mi-a atras atenția Railay Village Resort & Spa sau o variantă de buget Sand Sea Resort.

railay beach

Railay Village Resort & Spa

Sper să ai ocazia să vizitezi această zona a Thailandei. Dacă vrei să afli mai multe informații generale despre Thailanda poți citi articolul nostru.

railay beach

railay beach

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.